Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

1995-ben alakult a Szako Nyír Bt, amelynek fő tevékenységei közé tartozott a kerti szerszámok illetve szerszámnyelek kereskedelme. Az egyre bővülő kereslet miatt szükségessé vált a vállalkozás fejlesztése, így az 1990-es évek végén megépítették a Nyíracsád Jókai utca 12-14. szám alatti telephelyüket.

A profilbővítés közé tartozott, hogy már nem csak kereskedelemmel, hanem szerszámnyelek gyártásával is foglalkozni kezdtek. Korszerű gépek megvásárlásával igyekeztek a különböző fogyasztói igényeket kielégíteni.

2013-ban megteremtődött a lehetőség arra, hogy a vállalkozás korlátolt felelősségű társasággá alakuljon, hiszen a felhalmozódott szakmai tapasztalat és anyagi erőforrás rendelkezésre álltak mindehhez. A Szako Nyír Kft. referenciái közé tartoznak különböző gazdaboltok, kertészeti áruházak, vas-műszaki üzletek, mezőgazdasági boltok illetve önkormányzatok. A termékértékesítés rendkívül széles spektrumon folyik, ugyanis a legkisebb fogyasztóktól, a legkülönlegesebb egyedi igények kielégítésétől egészen a legnagyobb megrendelőkig terjed a skála. 

A cég fontos küldetésének tekinti, hogy olyan minőségű termékekkel lépjen piacra, amely elősegíti a mezőgazdasági munkák hatékonyságát. Ugyanis a gyakori szerszámelhasználódás, a rossz minőségű szerszámnyelek miatti gyakoribb termeléskiesés hosszú távon visszavetheti a termelő cég/ gazda termelékenységét. 

2020 decemberében a cég az online piactérre lépett, www.agroplacc.hu néven indított webshopján keresztül értékesíti termékeit.  

A cég történetéből is kitűnik, hogy a piaci igényekre való rugalmas reagálás, a folyamatos fejlődés üzleti stratégiájuk alapja. A minőségi gyártás alapját a megfelelő modern berendezések, gyártóeszközök, képzett szakemberek és a sok éves tapasztalat biztosítja.  Igyekeznek a lelkiismeretes, gyors, precíz munkavégzésre, amelyet korrekt megfizethető árakkal párosítanak!